Τα πάντα για τα γεωργικά εφόδια, λιπάσματα και χημικά προϊόντα

Εταιρεία

 • H εταιρεία μας ΑΓΡΟΧΗΜΙΚΑ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το Φεβρουάριο του 1986 με έδρα τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Καλοχώρι και την περιοχή της Σίνδου του Ν. Θεσσαλονίκης. Οι τομείς των γεωργικών εφοδίων , των λιπασμάτων και των χημικών προϊόντων αποτέλεσαν από την αρχή τους βασικούς άξονες δραστηριοποίησης της εταιρείας.

   

  agronsa-warehouse

   

  Οι απαιτήσεις και οι ιδιαιτερότητες της ελληνικής γεωργίας μας ώθησαν στην διαρκή ενημέρωση και τον εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων που προωθούμε. Μετά από σχεδόν 30 χρόνια συνεχούς προσπάθειας και παρουσίας στην αγορά ,είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα προβλήματα, τις απαιτήσεις καθώς και την εξέλιξη της γεωργίας και βάσει αυτών να έχουμε διαμορφώσει μία πλήρη γκάμα προϊόντων απόλυτα προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα.

   

  Είμαστε πάντα παρόντες στα προβλήματα και τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας και προσπαθούμε να συμπορευτουμε μαζί τους στην πορεία της ελληνικής Γεωργίας στο μέλλον και την ανάπτυξης της.

   

  Ισολογισμός 2015
  Ισολογισμός 2016
  Ισολογισμός 2017

 • raw_material_iconΗ εταιρία Αγροχημικά Βορείου Ελλάδος  κινείται παράλληλα με την εποχή και τις τρέχουσες ανάγκες των αγροτών αλλά και πρωτοπορεί με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών, που έρχονται να καλύψουν τις νέες ανάγκες της γεωργίας.

   

  Η εταιρεία προσφέρει επίσης τεχνογνωσία, η οποία έχει αποκτηθεί με την εμπειρία των 30 και πλέον ετών και τη συνεχή παρακολούθηση των νέων εξελίξεων στο χώρο.Η εταιρεία προωθεί λύσεις πρακτικές και οικονομικά προσοδοφόρες, βασισμένες σε νέες τεχνολογίες και επιστημονικά δεδομένα  προσφέροντας ασφάλεια για τους καταναλωτές, το περιβάλλον και τον Έλληνα αγρότη.

   

  Για να πετύχει το σκοπό αυτό έχει έναν ευρύτατο κύκλο συνεργασιών σε τεχνικό και εμπορικό επίπεδο με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου διεθνώς.Τελικός στόχος όλης αυτής της προσπάθειας και στα πλαίσια της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας είναι η αύξηση της ποιοτικής και ποσοτικής γεωργικής παραγωγής, λιγότερα τοξικά υπολείμματα στις τροφές και μια φύση πιο καθαρή και ανθρώπινη.

 • Η ποιότητα των αγροχημικών προϊόντων είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η ποιότητα καθορίζει την αποδοτικότητα, την αποτελεσματικότητα και τη διάρκεια ζωής τους, πράγμα που συνδέεται άρρηκτα με το τελικό κόστος τους. Αγοράζοντας κανείς αγροχημικά προϊόντα δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μπερδεύει την χαμηλότερη με την καλύτερη τιμή.

   

  poiothta

   

  Πρέπει κανείς να γνωρίζει τις κρίσιμες παραμέτρους σύγκρισης και να προτιμά πάντα αξιόπιστους προμηθευτές που έχουν τα μέσα και το προσωπικό για να ελέγχουν τόσο τα εισερχόμενα όσο και τα εξερχόμενα υλικά και προϊόντα. Τότε και μόνο τότε μπορεί να θεωρεί ότι παραλαμβάνει αυτό το οποίο πληρώνει.