Τα πάντα για τα γεωργικά εφόδια, λιπάσματα και χημικά προϊόντα

Εταιρεία

 • Η εταιρεία Αγροχημικά Βορείου Ελλάδος ΑΕ δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από τον Φεβρουάριο του 1986 με έδρα τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Καλοχώρι αρχικά και πρόσφατα και στην Σίνδο του Ν.Θεσσαλονίκης. Οι τομείς των γεωργικών εφοδίων, των λιπασμάτων και των χημικών προϊόντων, αποτέλεσαν από την αρχή τους βασικούς άξονες δραστηριότητας της εταιρείας.

   

  Το Τμήμα Πωλήσεων των Αγροχημικών Βορείου Ελλάδος ΑΕ, καλύπτει όλη την Ελλάδα και αποτελείται από έμπειρα στελέχη πωλήσεων και έμπειρους γεωπόνους, οργανωμένο σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς όπως και τη συνεχή παρακολούθηση των νέων εξελίξεων στο χώρο της γεωργίας.

   

  agronsa-warehouse

   

  Ισολογισμός 2015
  Ισολογισμός 2016
  Ισολογισμός 2017
  Ισολογισμός 2018
  Ισολογισμός 2019

 • raw_material_iconΗ εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας αποτελεί κυρίαρχη αξία και δέσμευση που καθοδηγεί όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας.

  Ταυτόχρονα στοχεύουμε σε νέες καινοτομίες, λύσεις υψηλής απόδοσης, αύξηση ποιοτικής και ποσοτικής γεωργικής παραγωγής, ελαχιστοποίηση δυσμενών επιπτώσεων στο περιβάλλον και τέλος στο οικονομικό όφελος των καλλιεργητών. Μετά από 30 χρόνια συνεχούς προσπάθειας και παρουσίας στην αγορά, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα προβλήματα, τις απαιτήσεις καθώς και τις εξελίξεις στη γεωργία .

  Η γνώση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της ελληνικής γεωργίας και η σταθερή μας προσήλωση στις ανάγκες του έλληνα αγρότη, αποτελούν καθοριστικό ρόλο για το σύνολο των δραστηριοτήτων μας.

 • poiothtaΒασική μας επιδίωξη είναι η συνεχής αναβάθμιση των προϊόντων για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών, όπως αυτές διαμορφώνονται στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

  Η κλιματική αλλαγή, η γεωργία ακριβείας και τα νέα μοντέλα που εισάγονται για την παρακολούθηση των καλλιεργειών, αλλάζουν ριζικά τη γεωργία του μέλλοντος. Η συνεχής ενημέρωση, η παρακολούθηση των διεθνών εξελίξεων και οι λύσεις της έξυπνης γεωργίας, θα είναι αυτές που θα αναλάβουν τον πρωταρχικό λόγο.

  Η εταιρεία Αγροχημικά Βορείου Ελλάδος ΑΕ, είναι παρούσα στην καινούργια εποχή, με πρωτοποριακά και καινοτόμα προϊόντα και μαζί με τους τεχνικούς και το δικτυο πωλήσεων, θα προσπαθήσει να συνδέσει το σήμερα με το αύριο και να αντιμετωπίσει τις καινούργιες προκλήσεις του Έλληνα αγρότη.